Εμπλοκή – σοκ του επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου Παιγνίων στην απάτη του Έλληνα Μέιντορ: Αγωγές (σε Ελλάδα και Βρετανία σε βάρος του Δημήτρη Ντζανάτου για συμμετοχή σε εξαπάτηση εκατοντάδων επενδυτών)
Ένθετο: Πράσινη ανάπτυξη
Τζακ ποτ με τον θησαυρό των θυρίδων (Τα ρολόγια, τα μονόπετρα, το κολιέ, τα βραχιόλια και τα μετρητά αξίας 10.000.000€)
Σαλαμίνα: Μήνυσαν τον Πατούλη για σάπια κρέατα ( Τι καταγγέλει με αναφορά της στη Δικαιοσύνη 45χρονη κάτοικος του νησιού)
Covid19: Τσουνάμι…θρομβώσεων και μια ηχηρή παραίτηση
Λιγνάδης – Gate: Καταγγελία για βιασμό 15χρονου στην Κύπρο
Αξιολόγηση κυβερνητικού σχήματος ( Η “Μ” βαθμολογεί τις 100 μέρες μετά το μετασχηματισμό. Ποιοι υπουργοί και ποιοι υφυπουργοί μένουν μεταξεταστέοι
Μεταμόρφωση: Νοσηλευτής την ημέρα Drag Queen τη νύχτα ( Ο 27χρονος Άγγελος Μιρκάτος μάς ξεναγεί στον ιδιαίτερο κόσμο του show εξιστορώντας τα βίωματά του)
Το εξώδικο του Εφραίμ για το Βατοπέδι TV και η απάντηση της “Μ”
Το ρεπορτάζ κάνει “ΜΠΑΜ”. Αγόρασε την εφημερίδα και διαδικτυακά εδώ.