Κοκτέιλ-“θανάτου” σε Κηφισιά και Εκάλη

  • Κοκτέιλ “θανάτου” σε Κηφισιά και Εκάλη. Οι επώνυμοι οι οποίοι νόσησαν στο Blue Pine και στο Ecali Club. Οι εκδηλώσεις της συζύγου του Πρύτανη Αθ. Δημόπουλου και της Μαρίνας Βερνίκου που μετατράπηκαν σε εφιάλτη. Νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ο εφοπλιστής Συμεών Παληός, ο Mr Bιοϊατρική Ευάγγελος Σπανός. Διασωληνωμένος αλλά καλύτερα ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Σε κατοίκον νοσηλεία η Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Επίσης η αποκάλυψη του επιχειρηματία Μίλτου Καμπουρίδη για τη μάχη με τον κορωνοϊό.
  • Μνημόνιο Κορωνοϊού: Η πανδημία που σκοτώνει ανθρώπους και οικονομίες. Αρμαγεδδών για επιχειρήσεις και εργαζομένους. Μέτρα στήριξης με μείωση φορολογικών συντελεστών και επιπλέον επιδόματα. Οι εξελίξεις για τα 40 εμβόλια που δοκιμάζονται σε όλο τον κόσμο. Έρχονται αυστηρότερα μέτρα στην κυκλοφορία των πολιτών και τη λειτουργία των επιχειρήσεων. Απίστευτα περιστατικά για να σπάσουν το εμπάργκο κυκλοφορίας αλλά γενικά είμαστε πειθαρχημένοι! Το παρασκήνιο των (ανύπαρκτων) τεστ, τα ιδιωτικά νοσοκομεία και οι ξαφνικοί θάνατοι των 40ρηδων.
  • Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Πέτρο Κουσουλό, χωρίς μάσκα: “Θα παίρνουμε όσα μέτρα χρειάζονται για τη στήριξη της Οικονομίας”. Ο υπουργός Ανάπτυξης αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για να βγει η χώρα αλώβητη από την πανδημία. Τι λέει για επιχειρήσεις, εργαζόμενους, αισχροκέρδεια αλλά και τη στήριξη του Τύπου.
  • Τα βιλογικά όπλα και η προφητεία για τον φονικό ιό.
  • Βήμα-Βήμα: Πως θα πάρετε το επίδομα των 800 ευρώ!
  • Εδώλιο: Η τακτική της κυβέρνησης που μπλοκάρει τον ΣΥΡΙΖΑ και ξεβράζει Κούλογλου και Καρανίκα.

Εκτάκτως το Σάββατο με την ΜΠΑΜ. Αγόρασέ την πρώτος και στο www.empam.gr/eshop