ΜΠΑΜ της Κυριακής: Εμβόλιο, Πειθαρχία ή αντίο ζωή

Με αποκαλύψεις οι οποίες συγκλονίζουν και ρεπορτάζ σχετικά με τον κορωνοϊό και όλα τα θέματα της επικαιρότητας κυκλοφορεί η ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας.

– Εμβόλιο, Πειθαρχία ή αντίο ζωή.  Ολοταχώς και για απαγόρευση της κυκλοφορίας. Τι θα περιλαμβάνει το Lock Down. Θρίλερ και με τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων. 3.000, 5.000, 10.000 ή 15.000 είναι τελικά αυτοί που νοσούν; Βαριά η επόμενη ημέρα στην οικονομία παρά το πακέτο. Τρεις τρόποι για να μην γεμίσουμε φέρετρα όπως η Ιταλία.  Λύση στο θέμα των αντιδραστηρίων και των εξετάσεων. Μένουμε σπίτι όσο χρειαστεί και ακολουθούμε τις οδηγίες.

– Έβρος: Οι μετανάστες φεύγουν οι ποινικοί μένουν! Κραυγή αγωνίας από τρεις ακρίτες δημάρχους για την οικονομική ασφυξία.

– Οι ήρωες της πρώτης γραμμής: Γιατροί και νοσηλευτές αποκαμωμένοι σφίγγουν τα δόντια να κρατήσουν όρθιους τους πάσχοντες. Προσωπικές ιστορίες που σοκάρουν.

– Μεροκάματο τρόμου στην έρημη πρωτεύουσα. Οι ντελιβεράδες από το μέλλον.

– Η ΜΠΑΜ θα συνεχίσει τις κοινωνικές της προσφορές

– Ζητείται εδώ και τώρα (κρατικό) οξυγόνο για τις εφημερίδες.

Και αυτή την Κυριακή το ρεπορτάζ κάνει ΜΠΑΜ. Και μην ξεχνάτε τη μεγάλη κοινωνική προσφορά με τις μάσκες πρόληψης από τον κορωνοϊό αλλά το μεγάλο διαγωνισμό με δώρο συνολικής αξίας 2.000 ευρώ για όλους τους αναγνώστες!