ΜΠΑΜ της Κυριακής: Βιολογικό όπλο ο Κορωνοϊός

Με αποκαλύψεις οι οποίες συγκλονίζουν και 20 σελίδες ρεπορτάζ σχετικά με τον Κορωνοϊο κυκλοφορεί η ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας.

– Βιολογικό όπλο ο Κορονοϊός: Στο συμπέρασμα ότι ο φονικός ιός δραπέτευσε εξαιτίας ατυχήματος από εργαστήριο δίπλα στην αγορά της Ουχάν καταλήγει η διεθνής κοινότητα. Το παράδειγμα της Νότιας Κορέας και πόσο θα διαρκέσει ο εφιάλτης. Γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι, μαρτυρίες που σοκάρουν από την γειτονική Ιταλία και το κρας τεστ για Δημόσια Υγεία και Οικονομία. Η γκάφα του ΕΟΔΥ με γνωστό επιχειρηματία. Τέσσερις ειδικοί μιλούν στην ΜΠΑΜ και συμβουλεύουν!

– Έβρος ώρα μηδέν: Στα χαρακώματα Έλληνες και Τούρκοι. Πως καταγράφεται ο συσχετισμός δυνάμεων και ένα μοναδικό οδοιπορικό στις Καστανιές. Το χωριό που δακρύζει, οι συνοριοφύλακες και ο ηθοποιός Απ. Τότσικας!

– Τράπεζες: Το (ατιμώρητο) φαγοπότι. Ο απίστευτος διοικητής της Αττικής ο οποίος απέλυσε το νομικό σύμβουλο για να κουκουλώσει τα θαλασσοδάνεια σε Καλογρίτσα και Κόκκαλη. Στην προανακριτική η υπόθεση. Άφεση αμαρτιών από Alpha και Eurobank για δυσώδεις υποθέσεις του παρελθόντος. Τι θα κάνει η Πειραιώς.

– Οι μπίζνες της Λουκας Κατσελη με τα κόκκινα δάνεια.

– Τζέραλντ Μπάτλερ: Ο «Λεωνίδας» έτρεξε για τη Σπάρτη.

– Πετζετάκις: Πως κατέληξε στη φυλακή!

– Αικ. Σακελλαρόπουλου: Η άγνωστη κυρία Πρόεδρος! Όλα όσα δεν ξέρουμε για τη νέα Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Και αυτή την Κυριακή το ρεπορτάζ κάνει ΜΠΑΜ. Και μην ξεχνάτε τη μεγάλη κοινωνική προσφορά με τις μάσκες πρόληψης από τον κορωνοϊό αλλά το μεγάλο διαγωνισμό με δώρο συνολικής αξίας 2.000 ευρώ για όλους τους αναγνώστες!